maanantai 7. huhtikuuta 2014

Sisustustarroja

Löysin netistä sisustustarroja ja ajattelin että jospa laittaisin tilaukseen. Meillä on muutama melkeimpä tyhjä seinä esim makuuhuoneessa, niin ajattelin että siihen sopisi hyvin sellainen suurempi sisustustarra seinään :) Myös olohuoneessa kirjahyllyn vieressä on aika tyhjää, niin siihen voisin myös tilata. Suomalaisilta sivuilta löysin tarroja, joiden hinta pyöri siinä 20e paikkeilla, mutta mies kun tuossa yksi päivä selasi jotain kiinalaista sivustoa missä myydään niin vaatteita, elektroniikkaa ja sisustusjuttuja niin kävin minäkin katsastamassa tuon sivun ja löysin hienoja suurikokoisia sisustustarroja vain ihan parilla eurolla! Toki jos tuolta tilaa menee se n. 1 kuukausi ennenkuin tarrat on perillä, mutta ei se mitään kun hinta tosiaan on vaan parin euron luokkaa, niin ajattelimpa kokeilla tilata, ei siinä paljon menetä vaikka ei tarra hyvä olisikaan :) Löysin tarrat täältä.

Laitan muutaman kuvan että minkätyylistä tykkäisin tilata:





Kuvat googlesta. En saanut tuolta itse sivuilta laitettua tähän kuvia.


Joku puu tai puun oksa olisi kiva olohuoneeseen, ja makuuhuoneeseen sitten joku iso tekstitarra :) Lastenhuoneisiin tuolta löytyi myös erilaisia tarroja esimerkiksi puita, jotain lastenohjelmien hahmoja, tekstejä ja muuta.

Onko teillä sisustustarroja? Onko ne helppo saada hyvin seinään kiinni, varsinkin jos tarra on isokokoinen? Nyt sitten selailemaan tuolta kiinasivulta ja muutaman voisi näin testiksi tilata että tietää kauan tuo toimitus kestää ja onko tarrat hyviä.

Ps. Wiljamilla pilkottaa ikenien alta kaksi alahammasta! <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti