maanantai 23. helmikuuta 2015

Rakenneultra!

Tämä nyt tulee vähän myöhässä.. Oltiin siis viime keskiviikkona jo rakenneultrassa :) Aika meillä oli puoli 2 ja saimme Wiljamin kummitädin vahtimaan Wiljamia tänne meille siksiaikaa kun Juhon kanssa lähdimme ultraan. Aika oli ensinnäkin melkein vartin myöhässä ja se ei ollut kivaa kun muutenkin jännitti ihan hirveästi. Lopulta sitten pääsimme ultrahuoneeseen ja vastassa oli vähän vanhempi nainen, ensimmäisessä ultrassa oli eri ultraaja.
Ultraus sitten aloitettiin ja oli ihana nähdä vauvaa taas <3 Oli vaan vähän huonossa asennossa, ettei saatu mukaan kovin selkeitä kuvia. Kun ultraaja oli sitten ultrannut jonkun aikaa ja kaikki näytti olevan kunnossa, kysyin sitten että mahtaisiko näkyä kumpaa sukupuolta vauva edustaa :) Vastaus meni suurinpiirtein näin: "Aika sileältä näyttää että kyllä sanoisin tyttö... mutta hetkinen, ei, kyllä tämä on poika. :D" Vauvan jalka oli ollut tiellä niin ei heti nähnyt että poika siis on tulossa! Ja kovin varmalta ultraaja kuulosti siitä että poika se on! Niimpä Wiljam saa pikkuveljen <3
Kooltaan kaveri vastasi isompaa, painoarvio n. 467g. Lopuksi ultraaja vaihtoi meidän yllätykseksi 4d:n päälle! Kasvot erottuivat aika hyvin ja saatiin myös kasvokuvaa, mutta käsi oli vauvalla naaman edessä joten se vähän hankaloitti näkyvyyttä.
Mullahan oli alkuraskaudessa aika varma tyttöolo, mutta pari viikkoa ennen ultraa se vaihtui aikalailla poikaoloksi. Kävin myös yksi päivä kirpputoreja kiertelemässä ja tein muutamia löytöjä vauvalle. Suurimman osan vaatteista vauvahan saa veljeltään mutta pitää nyt vähän jotain ostaa silti ;)
Tälläiset ultrakuulumiset täältä! Hyvää alkanutta viikkoa :)

3 kommenttia: