keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Shoppailua ja maha asiaa!

En oo taas muutamaan päivään kirjottanu, joten nyt istahdin koulupäivän jälkeen sohvalle ja keskityn tähän :) Koulun valmistujaiset lähestyy ja viikonloppuna kävin kaupungilla ystäväni Mirjamin kanssa, ja kateltiin mulle samalla valmistujaismekkoa. Aukiasta löyty sitten just hyvä, mikä menee sitten kuukauden päästä (ainakin toivotaan), jolloin varmasti on mahaki jo kasvanu mukavasti :D Aika ohut mekko, mutta siinä on kiva ku saa ite tollasella nauhalla kiristää tosta mahan yläpuolelta niin kireälle kun haluaa tai miten ton nyt selittäis. :D Tässä on kuva:


Hintaa mekolla oli 65e.

Sitten käytiin Juhon kanssa vähä kiertelemässä kirpputorilla, ja sieltä nappasin sitten mukaan mustat korkkarit, jotka oli ihan vielä kenkälaatikossa, ja näytti päälleppäin ihan uusilta. Luultavasti nämä tulee sitten tämän mekon kanssa:


 Kuva on vähän huono, mutta näillä oli hintaa 20e.

Nää oli hyvät jalassa, koska yleensä jos lähden ostamaan korkkareita, ihan siis kunnon avokkaita, en löydä hyviä, koska mun kantapää lähtee kokoajan kengästä pois kun kävelen. Syynä varmaan että mulla on jotenki aika kapee kantapää :D tai jotain. Mutta siis nämä pysyi hyvin  jalassa koska tossa on tollanen remmi tossa nilkan kohdalla. :) Aika korkeet nämä kyllä oli, mutta eise mitään, tykkään korkeista korkkareista. 

Sitten vielä tämän ja eilisen päivän ostoksia, eli eilen löysin cittarista jonku tälläisen hajuveden alennuksesta, ei maksanut ku 10e, joten piti se nyt sit ostaa :D Ja tämä BB nude magique oli ihan jännä, kun se tosiaan "muuttuu" meikkivoiteeksi, ensin se on levitysvaiheessa sellasta vaaleansinistä voidetta. Lopputulos oli kevyt, ja voide sulautu hyvin ihon sävyyn ja iho jäi kosteaksi. Tämän voiteen hinta oli siinä n. 15e kieppeillä. Tänään sitten tosiaan oltiin Terhin kanssa käymässä H&M ja löysin sieltä sit pari tällästä tosi pitkää toppia.




 Tähän loppuun vielä vähän maha asiaa, tänään nimittäin on menossa rv 13+1 ja oon tässä jo muutaman päivän katsonut että kyllä tää maha alkaa tästä vähän pullottaa :) Olo on ollu muuten ihan hyvä, väsyny vaan kyllä.. Seuraavana maanataina on sitten lääkäri ja neuvola, saa nähdä mitä ne sielä sit sanoo. Tässä vielä yks masukuva:


 T. Sonja

 

2 kommenttia:

  1. vautsi hei mikä ihana masu! mun massu oli tuon kokoinen rv19 aikoihin, että aikasin on tuo sinun kumpu pyöristynyt! (:

    VastaaPoista
  2. Joo, no tossa voi olla samassa vähän turvotusta, mutta kyllä se jo jonkinverran on pyöristyny :) Kovasti odotan et se alkais kunnolla kasvamaan!

    VastaaPoista