torstai 3. lokakuuta 2013

Kotiintulovaatteet ja neuvolalääkäri

Heips! Nyt on vierähtänyt tovi viime postauksesta.. On ollut vähän väsymystä ilmassa ja en oo konettakaan jaksanu hetkeen avata. Tänään mennään 37 raskausviikolla eli tarkemmin 36+2 :) Mitään kovin erikoista tässä ei oo nyt tapahtunut. Neuvolassa käyn nyt siis tästälähtien kerran viikossa ja viimeksi eli eilen oli mun viimeinen lääkärikäynti samalla neuvolan yhteydessä. Kaikki oli todella hyvin, ja kohdunsuu oli sormelle auki ja pehmeä, 3cm jäljellä, eli jotain muutosta oli tapahtunut. Lääkäri myös sanoi että vauva on todella todella alhaalla ja että saa nähdä meneekö laskettuun aikaan asti. :) Tässä on kyllä ollut näitä harkkasupistuksia aikalailla ja jotain jomotuksia. Mutta tosiaan saa nähdä koska pikkunen sit syntyy, mulla on itellä sellanen tunne että tulee vasta kuitenkin joskus yli lasketun ajan..
Samalla tehtiin myös sitten jonkunmoinen synnytystapa-arvio, ja senkin puolesta kaikki ok, tarpeeksi tilava lantio lääkärin mielestä ja vauvakin sopivan kokoinen kuulemma. Että ei sittenkään vissiin oo tulossa mitään jättiläistä :D

Ollaan nyt saatu kauheesti vauvanvaatteita tutuilta ja sukulaisilta, että ei edes tiedä mihin kaikki tunkee :D Karsinu oon sellasia mitä en välttämättä pojalle pukisi. Valitsin tuossa kotiintulovaatteetkin vauvalle. Kaksi asua, toinen jos vauva on ihan normaalikokoinen ja toinen varalle jos sattuukin tulemaan isompi tapaus. Tuohon tulee kyllä ehkä vielä jotain lisää, esim paksumpi haalari jos on kauheen kylmä ja tietenkin joku viltti kaukaloon, mutta alustavasti oon ajatellut että tällästä otan mukaan:


Niin ja tähän loppuun tämänpäivän mahakuvaa :)

Rv 36+2

T. Sonja

3 kommenttia: