tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ostoksia ja kuulumisia

Ja taas on vierähtänyt tovi tänne kirjoittelusta.. Sitä kun ei meinaa välillä keksiä mistä sitä oikein kirjottaisi. Ideoita saa antaa! :) Pääsiäinen meni ja vappu tulossa. Pääsiäisenä oltiin kyläilemässä Juhon sukulaisilla ja mun sukulaisilla ja juhlistettiin Juhon kaverin synttäreitä. Vappu menee varmaan myös vieraillessa isovanhemmilla ja muilla sukulaisilla ja kotona.
Nyt on kesä tulossa ja on ollut välillä tosi lämpimiä päiviä! Ihanaaa :) No onhan nyt pian jo toukokuukin. Wiljam täyttää perjantaina puolivuotta! Nyt on soseiden syönti alkanut luonnistua, kun sehän oli pitkään vaikeaa kun poika ei avannut suuta lusikalle. Mutta nyt menee paremmin, ja ollaan tänään nyt aloitettu puurot. Perjantaina olis neuvola joten tuun sitten kertomaan mittoja sun muuta.
Käytiin kiertelemässä kirpparilla ja teinkin ihan hyviä löytöjä vauvalle. Mä löydän aina kirpputorilta jotain :D käydään vielä suht usein kiertelemässä ja ikään en lähde tyhjin käsin :D Jotkut kun sanoo ettei millään löydä mitään melkein koskaan kirpputorilta. No mutta kuitenkin, löysin muutamat paidan ja housun ja kesähatun. Nämä maksoi yhteensä 13e.
Sitten kiinasta saapui mulle maastokuvioleggarit, tais maksaa jotain 2e :D Mutta ihan kivat on, vaikka kesti toimitus sellaset 3 viikkoa.
Mä oon miettinyt että muuttaisin tätä blogin nimeä.. mutta oon niin huono keksimäään mitään nimeä tälle! Ja muutenkin haluan alkaa panostamaan näihin postauksiin enemmän eikä aina tällästä peruskuulumista. :D Yritän nyt pähkäillä uutta nimeä blogille, mutta jos en tosiaan millään keksi niin eikai tässä nykyisessäkään vikaa ole. Tänään tulee pari kaveria kyläilemään, hyvää tiistaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Suloinen poika :) Tulin kurkkimaan, tervetuloa vastavierailulle ;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoita vaikka Wiljamin tavaroista postaus, siis semmoista, että mikä on ollut tosi paljon käytössä ja hyödyllinen tai sitten ihan turhakkeet joita on tullut hommattua! Tai vaatteista samanlainen.. Tai sitten ajatuksiasi vauvanruoista tai vauvakuumeesta kun vauva on puolivuotias (onko sitä vai ei?) tai siitä, mitä sulla on eniten ikävä ajalta ennen kuin olit edes raskaana. Hyvää vappua :) T. Noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossahan tuli monta ideaa, kiitos :) Samoin sinne hyvää vappua!

      Poista