keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Päivien kulua

Tulin kertomaan vähän mitä meillä tehdään päivisin, vaikka aikalailla samaa se on päivästä toiseen :D Yleensä me heräillään aamuisin joskus siinä 7-8 aikaan Wiljamin kanssa, silloin on Juho jo lähtenyt töihin. Ennen heräiltiin joskus 9-10 aikaan mutta nykyään ei tuo pikkujätkä suostu nukkua niin pitkälle, vaikka äitiä väsyttäis :/ En tiedä jos tämä valoisuus nyt sittenkin vaikuttaa.. Heräämisen jälkeen tehdään aamutoimet ja sitten parin kolmen tunnin päästä heräämisestä Wiljam menee parvekkeelle nukkumaan. Silläaikaa teen kotitöitä.
Sitten kun hän herää, chillaillaan vaan kotona, käydään vaunulenkeillä ja toiset päikkärit sitten yleensä on siinä klo 16-17 maissa. Ja Wiljam näyttää kyllä hyvin selvästi nykyään jos on väsy, kauhea huuto jos ei laita ajoissa päikkäreille! Muutamasti ollaan käyty keskustassa vauvaryhmässä, mutta aina en saa itseäni niskasta kiinni kun täältä meiltä on tuonne keskustaan matkaa ja autoa ei ole kun Juho on sillä töissä.. Nyt tosin kun alkaa ilmat olla aurinkoisempia ja lämpimiä niin kyllähän tuo matka nyt siinä menee ja samalla saa päivän vaunulenkin!
Välillä sitten tapaan kavereita, käydään kahvilla kaupungilla tai sitten mennään vaan jonkun luo. Illalla sitten Wiljam menee nukkumaan siinä klo 21. Välillä päivät meinaa kyllä olla vähän pitkästyttäviä, helpottais paljon kun pääsis päivälläkin liikkumaan autolla, niin uskoisin että silloin jaksaisi helpommin lähteä esim kaupungillekkin. Autokorttikin on pitänyt hankkia viimeset 2 vuotta mutta ei vieläkään! Onneks tuolla miehellä on auto ja autokortti niin pääsee kyllä sitten sen kyydissä.

Wiljam löysi varpaansa tässä yksi päivä ja nyt ne on kokoajan menossa suuhun <3 En kyllä käsitä miten tämä aika menee niin nopeaa kokoajan. Just tuossa katoin Wiljamin kuvia synnäriltä ja että hän oli pieni! Tässä on jo oppinut huomaamaan vähän pojan luonteenpiirteitäkin, ainakin sen että hän on tosi iloinen, ei oikeastaan itke muutakun jos on tosi väsy tai nälkä. Ja aika rauhallinen, viihtyy hyvin lelukaaren alla ja katselee lattialla meidän muiden touhuja. Mutta toisaalta jos tosiaan on se kova väsy, niin silloin ei sovi koskeakkaan väärällä lailla kun muuten kauhea huuto :D

1 kommentti:

  1. Sinulla on haaste mun blogissa

    --> http://helmissa.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

    VastaaPoista