lauantai 27. syyskuuta 2014

Pojan ulkovaatteet syksyksi ja talveksi

Nyt tulee postaus meidän pojan välikausi ja talvivaatteista. Kaikki haalarit mitä kuvissa näkyy, oon löytänyt eri facebook kirpputoreilta ja yhden huutonetistä. En tiedä oonko maininnutkin, mutta tosi usein löydän kirpuilta jotain, niin itselleni kuin pojalle :) Meiltä puuttuu vielä jonkunmoiset toppatöppöset ja jonkinmoiset kuravaatteet. Toppatöppöset menee hyvin kun poika ei vielä kovin konttaile. Tosiaan tänään kyllä otti ekat neljä konttaus askelta ja nousee kokoajan enemmän tukea vasten polvilleen, pikkuhiljaa :) Ja kenkiäkään ei olla hommattu vielä, muutakun muutamat sellaiset vähän isommat mitä lahjaksi ollaan saatu, kun ei tosiaan liiku kuin ryömimällä pääasiassa, mutta sellaiset ajattelin myös hankkia sitten kun alkaa konttaamaan paremmin ja nousemaan ylös. Mutta laitan ensin kuvaa haalareista mitä meillä on nyt syksyksi ja talveksi.
Vasemmalla Lindexin toppapuku 80cm, keskellä vk-haalari joka pitää vettä 74cm ja myös Lindexistä alunperin ja viimeisenä po.pin windfleece 74, jonka bongasin jo keväällä huutonetistä. Siihen kuuluu asusteet pipo, hanskat ja töppöset joista kuvaa alempana. Windfleece on ollut tosi hyvä rattaissa ja autolla liikkuessa ja vk haalari sitten hiekkalaatikolla ja nurmikolla kun on leikkinyt. Toppahaalari pääsee sitten kylmemmillä ilmoilla käyttöön.
Nämä tarttui eräs päivä mukaan kun kiertelin kauppoja, mielestäni tämä takki menee alkutalvesta, ei kuitenkaan kauheilla pakkasilla. Housut on aika ohkaiset vk housut, mutta varmaan menee takin kanssa kun laittaa tarpeeksi alle. Näitä varmaan tulee käytettyä enemmän rattaissa ja automatkoilla.
Asusteista löytyy tällähetkellä pari pipoa syksyksi ja pari talveksi. Sitten parit hanskat ja töppöset. Nuo tummansiniset kuratöppöset ostin, että voi laittaa vaikka villasukkien tai muiden töppösten päälle jos on sateinen sää ym. Jotkut lämpimämmät hanskat talveksi pitäisi vielä jostain löytää. Mutta tällaiselta meidän ulkovaate tilanne nyt kylmempiä ilmoja varten näyttää tällähetkellä, vaikka jotain vielä uupuu mitä pitää hankkia.

Loppuun vähän kuulumisia. Toinen kerta toden sanoi, eli sain teoriakokeen läpi toisella yrityksellä! Vielä pari ajotuntia ja pitäis sitten inssiä varailla. Tänään ollaan vierailtu tätini luona mun vanhempien kanssa ja vähän ulkoiltu. Mutta lähdenkin tästä katsomaan teeveetä, hyvää lauantai iltaa kaikille! :)

2 kommenttia: