torstai 18. syyskuuta 2014

Kiireen keskeltä

Heipähei kiireen keskeltä! Jokapäivä on ollut jotain, tuntuu että kauhea kiire kokoajan :D Päällimmäisenä nyt on ollut autokoulua, ja tänään olinkin teoriakokeessa mutta valitettavasti tuli yksi virhe liikaa ja en päässyt läpi.. Harmittaa kyllä kun noin pienestä meni pieleen, mutta ens viikolla uusi yritys! Ajotunteja jäljellä vielä noin viisi ja ens viikolla taitaakin lähes joka päivä olla yksi ajotunti. Toivottavasti sen kortin pian saisin, helpottaisi paljon liikkumistakin :)
Muuten meille kuuluu ihan hyvää. Ollaan tälläviikolla oltu puistoilemassa, yksi päivä olin auttamassa kaveria muutossa. Tykkään näistä syysaamuista, kun on sellainen ihanan raikas ilma :) Ollaan oltukkin nyt useammin vaunuttelemassa.
Wiljam on alkanut pyrkiä ylöspäin, tai käsillä kovasti yrittää nostaa itseään hyllyä vasten, mutta jalat ei vielä oikein oo kunnolla mukana :) Uutena sanana välillä sanoo isiä, tai ennemminkin "ssi" mutta tarkoittaa isiä sillä. Osoittelee kovasti kaikkea jo sormella ja huomaa kuinka välillä vieraammassa paikassa oikein kurkottelee käsillä että pääsis mun syliin :D Tasan kahden viikon päästä tulee sitten 11kk täyteen, hui että :o
Tämä postaus taitaa tältä päivältä olla tässä, ja menen laittamaan poikaa nukkumaan. Jospa saisin tässä jokupäivä taas kunnollisen postauksen aikaiseksi! Hyvää illanjatkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti