lauantai 6. syyskuuta 2014

Haaveita tulevaisuudesta

Jokainen varmasti haaveilee millaista tulevaisuutta haluaisi elää. Unelmatyö, asuinpaikka, perhe, opiskelu... Haaveilla voi ihan mistä vaan ja olisihan se ihanaa kun osa haaveista toteutuisi, vaikka sehän on mahdollista kyllä usein jos tekee töitä haaveen saavuttamisen eteen. Tänään aloin autossa pohtia omia haaveitani ja tuli mieleen kirjoittaa niitä vähän tänne :)

Missä haluaisin työskennellä? Kaikista mieluinen työ mulle olisi lähihoitajan työt, lastenhoito taikka sitten sairaanhoito ja huolenpito. Haluaisin auttaa ja hoitaa ihmisiä. Tahtoisin saada sellaisen työn missä viihtyisin. Lähihoitajaksi opiskelemaan meneminen onkin myös yksi mun haaveista, joka toivottavasti toteutuu jossain vaiheessa. Tykkäisin myös kosmetologin töistä. Oon kummallekkin alalle aikoinani hakenut, mutta en sitten päässyt ja otin sitten merkonomin paikan vastaan kun sinne mut valittiin. Mutta en oikein tunne tätä omana alana...
Missä haluaisin asua? Haluaisin asua omakotitalossa tai rivitalonpätkässä jossain vaiheessa, Haluaisin että olisi omaa pihaa ja saisin sisustella ja valita tapetit ja muut pinnat mieleni mukaan :) Rakastan haaveilla sisustuksesta ja siitä kuinka joskus toivottavasti saatais joku ihana oma koti! Uskon kyllä tämän haaveen toteutukseen sitten jossain vaiheessa kun itse oon työelämässä. Paikkakuntana tykkään tästä Vaasasta, mutta oon myös haaveillut jossain vaiheessa muutosta etelä-suomeenpäin.
Kuva googlesta
 Perheestä sen verran, että toivoisin ehkä kaikenkaikkiaan 3-4 lasta, jos ne meille vaan suodaan ja toivon, että perhe säilyisi koossa ja kaikesta selvittäisiin, mitä elämä sitten tuokaan tullessaan :) Toivon myös, että me pärjättäisiin taloudellisesti, vaikka varmasti kaikilla on hyviä että huonoja aikoja sen asian suhteen.

Haluaisinko matkustaa? No tietenkin! Oon ollut vain virossa ja sieläkin ihan vaan terminaalin läheisyydessä kun laivalta käytiin maissa... Haluaisin niin matkustaa jonnekin lämpimään, espanjaan, thaimaaseen ja muihin lämpimiin maihin! Haluaisin myös käydä jossainpäin amerikkaa! Voi näitä paikkoja olisi niin paljon minne haluaisin matkustaa. Mutta eiköhän tämä toive toteudu joskus kun vaan toteuttaa sen!

Haaveilen myös vielä yhdestä koirasta, meilläkun on nuo kaksi pikkukoiraa, niin tahtoisin Bernhardinkoiran, ne vaikuttaa niin ihanilta! :D ja sopivat vissiin hyvin lapsiperheisiin. Akita olisi myös mieleen.

Millaisia haaveita teillä on?

Tässä ensimmäisenä mieleentulevia haaveita! Hyvää lauantai-iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti