perjantai 7. maaliskuuta 2014

Päläpälä

Me ollaan alettu nyt maistelemaan vähän soseita pikkuisina annoksina täällä, ja kovin hyvin ei vielä oo ainakaan näyttänyt maistuvan :D Aloitettiin peruna porkkanasoseella, ja kyllä sitä vähän saa alas menemään, mutta Wiljam ei tykkää avata suutaan lusikalle ja laittaa kielen eteen, ja sitten kun sinne suuhun jotain saa, hän sylkee ne ulos :D No kyllä se tästä pikkuhiljaa! Uusiin makuun ja lusikkaan on varmasti totuttelemista kun se on uusi asia vauvalle.
Eilen meillä kävi mun serkku miehensä ja Kerttu tyttärensä kanssa, eli Wiljam ja Kerttu ovat siis pikkuserkkuja :) 4kk ikäeroa pienillä. Kerttu jo kovasti konttasi eteenpäin, kun meidän Wiljam eilen oppi vasta kääntymään selältä mahalleen! Kyljelleen on menty jo viikko, mutta eilen sitten mentiin mahallekkin :) Se on niin hienoa nähdä ja seurata kun lapsi kehittyy ja oppii uusia juttuja.
Me käytiin katsastamassa tässä yksi päivä yksi uusi kirpputori täällä vaasan palosaarella. Aika ahdas oli kyllä, ja muutenkin aika pieni ja en löytänytkään sieltä oikein mitään. Käytiin myös eräällä toisella kirppiksellä ja sieltä nappasin mukaan aivan uudenveroisen mustan nahtatakin vain seitsemällä eurolla! :)
 
Tästä nyt tuli tälläinen pikaisten kuulumisten postaus taas! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti