sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Uutta asuntoa ja muuta

Nyt on vihdoin kaikki muutto hommat takanapäin! On kyllä ollu kova homma saada kaikki tavarat tänne uuteen asuntoon :) Mutta tää on todella mukava ja viihtyisä asunto. Ollaan onneksi saatu paljon apua muuton kanssa. Laitan tähän muutaman kuvan tästä meidän uudesta asunnosta.







Tuo eteiskuva on vähä tollanen, ku on pahvilaatikoita vielä :) Ja mattoja ja verhoja puuttuu vielä jostain, ja makuuhuonekin aika tyhjä vielä! Ollaan menossa tässä tämän tai seuraavan kuun aikana Ikeaan vähän kattomaan jotain sisustusjuttuja ja mitä tänne nyt tarvii sitten. Olohuoneeseen ainakin haluaisin sellasen "hapsumaton" ikeasta :D sellanen beige taikka musta. Parvekkeellekkin ostettiin vähän kukkia ja pöytä ja tuolit. 

Viikonloppu muuten on mennyt ihan hyvin. Perjantaina oli ne koulujen päättärit, ja eilinen muutettiin lähes koko päivä, illalla kävin mun kaverin Mirjamin kanssa parilla drinkillä (alkoholittomalla) kaupungissa :) Tänään oon kokkaillut kanapataa ja siivonnut. 
Ja nyt tiistaina alkaa sitten 20 raskausviikko! Että tää aika sitten meneekin nopeeta! Ja maha kasvaa vauhtia! :D Yks inhottava vaiva mikä mua on vaivannu tässä jo muutaman viikon on nämä levottomat jalat! Aina kun yrität mennä nukkumaan, alkaa se pakonomainen jalkojen heiluttaminen, ei vaan pysty olla liikauttamatta jalkaa.. Ja sen takia usein valvon joku 2-3 tuntia enneku nukahdan.. Sitä on ollut ennen raskauttakin, mutta todella harvoin, ja nyt se on lähes joka ilta.. Onko muilla ollu tätä levottomat jalat juttua? Ja mikä teillä on siihen auttanut? Neuvolatäti sanoi että pitäs ostaa magnesium tabletteja, jos ne helpottais. Oon kokeillu kuumaa ja kylmää suihkua jalkoihin, kävelemistä ympäri asuntoa ja laittaa jalat korkeammalle tyynyn päälle, mutta ainakaan mikään niistä ei oo tepsinyt.. 

Mutta ei tässä nyt muuta, laitan tähän sekalaisia kuvia lähipäiviltä:



Rv 18+5

Kermainen kanapata menossa uuniin


T. Sonja

2 kommenttia:

  1. Ihana toi olkkarin lattia! Mun pitäs tehdä asuntopostausta myös, mutta meillä on yhä muutto vähän kesken vaikka ollaan kuukaus tässä asusteltu... :D

    VastaaPoista
  2. Jepp mäki tykkään tosi paljon tästä olohuoneen lattiasta! :) se oli ennen saman värinen ku nää muut lattiat mut se vaihdettiin uuteen ku siinä oli pieni reikä ja ne laitto sit tälläsen kivan värisen lattian sen vanhan tilalle:) noo, mutta kerkeehän sitä muuttaa, ja meilläki on viel kesken ku tänne pitäs saada tänne kaikkee tiettyä vielä hankittua ja sit vasta on ihan valmista:)

    VastaaPoista