sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Mietinnässä blogin tulevaisuus

Heip! Kuten moni on varmaan huomannut, tämä blogi on jo tovin osoittanut kuolemisen merkkejä, ja tulin nyt kertomaan, että ainakin toistaiseksi lopetan blogin päivittämisen.. Aika ja jaksaminen ei ole yksinkertaisesti riittänyt päivittämään blogia, ja kiinnostuskaan ei ole ollut kovin korkealla.
Oon kuitenkin miettinyt että jossain vaiheessa tahtoisin blogia jatkaa, mutta tällähetkellä annan blogin olla takasijalla ja palaan varmaan jossain vaiheessa joko kokonaan uudella blogilla tai sitten jatkan tätä. Pidän kuitenkin postaukset vielä näkyvissä kunnes tiedän mitä blogin kanssa teen :)
Voisin kuitenkin kirjoittaa tähän loppuun meidän kuulumiset vielä kerran pikaisesti. Wiljam on nyt 2v2kk vanha ja on todella energinen ja vilkaskin tapaus. Myös sitä ihanaa 2vee uhmaa löytyy! :D Wiljam on ottanut pikkuveljensä Nikolaksen hyvin vastaan ja naureskelevat jo toisilleen ja muutenkin huomaa kuinka Wiljam haluaa pitää huolta veljestään :)
Nikolas on nyt puolivuotias. Luonteeltaan on aika erilainen mitä veljensä aikoinaan, vaativampi ainakin :D Mahavaivatkin vaivasivat ensimmäiset 3kuukautta mutta nyt on jo helpottanut. Yöllä heräillään vielä 2-4kertaa yöstä riippuen. Laitan kuvat vielä pojista alle!
Kiitos vielä kaikille blogini seuraajille että olette olleet mukana! Aika näyttää miten tämän blogin tai ylipäätään mun bloggaamisen käy, joten katsellaan! :)



T. Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti