tiistai 3. kesäkuuta 2014

Wiljam 7kk

Eilen Wiljam tuli 7kk. Samana päivänä meillä oli neuvola, yleensähän kuuden kuukauden jälkeen on vasta kahdeksankuukautisneuvola mutta meillä oli nyt 7kk, kun katsottiin painoa ja motoriikkaa. Paino oli ihan ookoo, ihan vähän laskussa käyrällä mutta ei mitenkään pahasti ollenkaan. :) Pituuttakaan ei nyt ollut hirveästi tullut. Mitat oli siis 7915g ja 69,9cm. Jaloilleen kuulemma varaa heikosti, niin laittoi lähetteen fyssarille, jos sieltä sais sit kotiin jotain jumppa ohjeita, mutta luulen että se jää vaan siihen yhteen käyntiin, kun tänään on varannut mun mielestä tosi hienosti jaloilleen aina välillä, että on vaan saanut pitää käsistä kiinni ja sitten seisoskellut siinä :) Muuten kaikki hyvin.
Meillä on myös nyt alettu istumaan tuetta muutamia sekuntteja :D Tukea nyt enimmäkseen tarvii, mutta esim syöttötuolissa hyvin jo istuu. Vetää myös käsillään itseään akselinsa ympäri, ja vähän on osoittanut kiinnostusta ryömimiseenkin, tosin ihan vähän vasta. Hampaita taitaa tulla lisää, kun kiukuttelee ja alhaalla näkyykin sellainen hampaan alku mielestäni.

Huomenna voisin ottaa Wiljamista muutamia 7kk kuvia, ja tehdä myös yhden kysymyshaasteen, jonka sain tässä yksi päivä. Kuvia ei juuri nyt ole, mutta yritän palailla huomenna paremman postauksen parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti