lauantai 8. helmikuuta 2014

Treffejä ja muuta höpinää

Tulin vähän kertomaan viimepäivien kuulumisia! Viime viikonloppuna oltiin Wiljamin kanssa eräillä mammatreffeillä ja mukana oli myös kaikkien vähän eri ikäiset lapset. Mukavaa porukkaa oli! Viikko sujui ihan normaaleissa merkeissä, vaunuteltiin vähän enemmän kun on ollut vähän lämpöisemmät kelit. Wiljamilla on nyt joku iltakiukku vaihe, kun nukahtamisesta ei oikein meinaa tulla mitään.. tai no tulee, mutta jotenkin se viimeinen syöminen ennen nukkumaan menoa ja se itse nukkumaanmeno on vaikeaa kun kiukkuaa silloin, mutta eiköhän se tästä! Nukkuu kuitenkin hyvin yöt sen jälkeen kun nukahtaa :)
Tänään me oltiin lokakuisten fb ryhmäläisten kanssa treffeillä. Niitten siis, ketä asuu vaasassa ja lähialueella. Oli mukavaa, ja oli kiva nähdä muitakin ryhmäläisiä ja heidän vauvojaan :)


 Tässä muutama kuva vauvoista, on ne niin ihania <3



 Kiitos Anne kuvista! :)

Maanantaina Wiljamilla olisi 3kk neuvola, ja ensimmäiset rokotteet :s Viimeksi sai sen rotarokotus jutun suun kautta, mutta nyt on sitten vuorossa piikit. Ei kiva :/ Saas nähdä paljonko pikkuinen on taas kuukaudessa kasvanut :)

T. Sonja

6 kommenttia:

  1. Moikat melkein naapurista, Pietarsaaresta!! =))) Kivanoloinen blogi, liityin lukijaksi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi:) Käyn lurkkaamassa sun blogiin!

      Poista